Skip to main content
Het mandje is leeg

GIDSEN 1815
UW GELEID BEZOEK : EEN UNIEKE ERVARING!

De geleide bezoeken die wij u voorstellen richten zich zowel op individuele bezoekers als op families en grotere groepen, inspelend op uw verwachtingen.

De rondleiding die onze gidsen u aanbieden zijn zowel voor één persoon als voor koppels, voor journalisten of gepassioneerden, Belgische of buitenlandse bezoekers, een familie, een vriendenkring op zoek naar ontspanning en cultuur, een familiekring, een beroepsvereniging, sportieve of culturele verenigingen, geïnteresseerd in de plaatsen waar dit belangrijke historische feit voor België en Europa heeft plaatsgevonden en uitkijkend naar een degelijke informatie.

De gidsen besteden aandacht aan de wensen van zowel de bezoekers individueel als van de begeleiders van de groep.

Alle voorgestelde rondleidingen zijn toegankelijk zowel voor groepen als voor individuele bezoekers.
Een bezoek “op maat” kan eveneens in functie van evenementen of persoonlijke interesses georganiseerd worden.

Denk eraan om uw specifieke wensen kenbaar te maken tijdens uw reservatie, zodat de gids zich goed kan voorbereiden om aan uw verwachtingen te voldoen.

Op het terrein

Groepen genieten van een speciaal inkomtarief en er zijn plaatsen voorzien voor ontspanning en maaltijden. Op de site van het Memoriaal van Waterloo 1815 vind u de voorgestelde animaties. Voor grote groepen is het aangewezen om hiervoor het Memoriaal van Waterloo 1815 tijdig in te lichten. (http://waterloo1815.be/)

+32(0) 473 18 07 91

Guides 1815 Waterloo © 2019 - Designed by